|
 

Koordinator Shitjesh

E ardhmja është ABCom ABCom është kompania nr. 1 në fushën e telekomunikacionit në Shqipëri si edhe e vetmja që ka futur për herë t&e

Perfaqesuese Shitjesh

E ardhmja është ABCom ABCom është kompania nr. 1 në fushën e telekomunikacionit në Shqipëri si edhe e vetmja që ka futur për her&eum

Pėrfaqėsues Promocioni

E ardhmja është ABCom Nëse mendoni se keni energjinë e duhur për të sfiduar mundësitë që ofrohen për ju nga ABCom, kompania e parë në Shqipëri, e cila pre
Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën