Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

Punësim

Krahas investimeve të mëdha në fushën e teknologjis&eum...

Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...

FAQ Televizion

   
   
 1. Pse të zgjedhim Televizion Dixhital? Çfarë avantazhesh ka Platforma Televizive Kabllore ABCom?
 2. Çfarë paketash ofron ABCom?
 3. Pasi të jem abonuar në njërën paketë TV, a mund të kaloj në një tjetër paketë?
 4. Çfarë kanalesh ofroni?
 5. Cilët janë kanalet me dokumentarë?
 6. Çfarë kanalesh sportive ofroni?
 7. Në çfarë gjuhe janë kanalet që transmetohen në paketën televizive?
 • Pyetje Teknike

 1. A është i pranishëm sinjali coax i ABCom në vendbanimin tim?
 2. Çfarë lloj kablli përdoret dhe sa metra kabëll janë "free"?
 3. A është e nevojshme të përdor ndonjë antenë për të përforcuar sinjalin?
 4. A e paguan klienti pajisjen?
 5. Marrësi dixhital (dekoderi) nuk më funksionon. Si të veproj?
 6. Më ka humbur (është dëmtuar ) dekoderi. Ç’mund të bëj?
 7. Nuk më hapet figura tek të gjithë kanalet, por zërin e dëgjoj (dhe e anasjellta)
 8. Unë nuk kam internet me ABCom. A mund të marr shërbimin e TV-së?
 9. Çfarë lloj TV janë të përshtatshëm për dekoderin tone?
 10. A mund të përdor njëkohësisht 2 televizorë?
 11. A mund të lidhesh disa TV në të njëjtin kabëll coax?
 12. Çfarë format ekrani mund të suportojë dekoderi?
 13. Pasi të skadojë afati i abonimit, a ndërpriten të gjitha kanalet menjëherë?
 14. Çfarë është “Electronic Program Guide” (EPG)?
 15. Çfarë është Kontrolli Prindëror?
 16. Cfarë është moduli CAM?
 17. Si mund ta instaloj modullin CAM?
   

ABC-1000HD-U

   

ABC-1001HD-U

   

ABC-2000HD-U

 1. Dekoderi ABC-1000HD-U nuk më hap kanalet kur fus kartë smart tjetër. Pse?
 2. Si duhet t’a vendos kartën smart në dekoder?
 3. E kam humbur kartën smart. Ç’të bëj tani?
 4. Si mund ta vendos në punë dekoderin ABC-1000HD-U kur sapo e kam blerë?
 5. Nëse më shfaqet mesazhi ”Celesi i terminalit mungon” si duhet të veproj?
 6. Nëse më shfaqet mesazhi ”Nuk ka akses, Ju lutem porositni programin” si duhet të veproj?
 7. Sa është PIN i Kontrolli Prindëror?
 8. Si mund ta ndryshoj PIN-in e Kontrollit Prindëror në Dekoder?
 9. A mund të çaktivizohet PIN i kontrollit prindëror?
 10. A mund të krijohet një listë e re preferencash?
 11. Cfare eshte PVR?
 12. Si mund të aktivizoj opsionin PVR?
 13. Si mund të regjistroj dhe më pas ta shoh një program të caktuar, nëpërmjet PVR?
   

Z65

 1. Si të kuptoj që kam sinjal TV normalisht?
 2. Si mund të futesh në konfigurimet e dekoderit:
 3. Sa eshte PIN i Kontrolli Prindëror?
 4. Si mund ta ndryshoj PIN te kontrollit prindëror?
 5. A mund të çaktivizohet PIN i kontrollit prindëror?
 6. A mund të krijohet një listë e re preferencash?
 7. Si mund të zgjidhni listat e preferuara?
   

Z3365

 1. Si të kuptoj që kam sinjal TV normalisht?
 2. Si mund të futesh në konfigurimet e dekoderit:
 3. Sa eshte PIN i Kontrolli Prindëror?
 4. Si mund ta ndryshoj PIN te kontrollit prindëror?
 5. A mund të çaktivizohet PIN i kontrollit prindëror?
 6. A mund të krijohet një listë e re preferencash?
 7. Si mund të zgjidhni listat e preferuara?
Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh