Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

Lajmet e fundit

Bandat pirate godasin sėrish Deklaratë për Shtyp Ndryshimi i tar...

Brandi

Logoja e ABCom dhe elementet e tjera grafike identifikuese të Mark&eum...

FAQ Tė Pėrgjithshme

 1. Çfarë është ISP?
 2. Çfarë është IP VPN?
 3. Çfarë është Dial up? Si të lidhem me Dial up?
 4. Çfarë është ADSL?
 5. Çfarë është PPPoE?
 6. Çfarë është VoIP?
 7. Çfarë është Domain Name?
 8. Çfarë është Ethernet?
 9. Çfarë është nje modem kabllor?
 10. Çfarë modemi kam ne shtepi?
 11. Çfarë duhet te bej nqs moti është i keq dhe ka rrufe?
 12. Çfarë ndodh në rast se kryhet një instalim i ri tek një klient ekzistues?
Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpėrndarja ėshtė e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2016

  Ne jemi në linjë - Filloni Bisedën