ikonatikonatikonat

ikonat

Ofertat ABCom

Ofertat e ABCom:

 

INTERNET

15 Mbps = 4,799 lekë + 1 muaj dhuratë

50 Mbps = 5,699 lekë + 1 muaj dhuratë

100 Mbps = 8,699 lekë + 1 muaj dhuratë

 

Modem në garanci 1,500 lekë

Instalim24-48 orë falas

Tarifë regjistrimi falas

 

TV

Paketa ABCom Premium = 600 lekë + 3 muaj dhuratë

 

Dekoder = 2,000 lekë garanci

Smart kartë = 1,000 lekë garanci

 

Shënim: Të gjitha garancitë jane të rikthyeshme në mbarim të abonimit

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh