Historiku

Themeluar në Prill 1998 ABCom u bë shumë shpejt ISP më...

Lajmet e fundit

  Njoftim nga Vodafone Albania & ABCom për promocionet &...

Pikat e shitjes ABCom

Tiranë Durrës Vlorë Shkodër Lushnje Elbasan K...

Teknik Kabulli

 E ardhmja është ABCom

Nëse mendoni se keni energjinë e duhur për të sfiduar mundësitë që ofrohen për ju nga ABCom, kompania e parë në Shqipëri, e cila prezanton ekskluzivisht për konsumatorin produktin 3N1, Internet, Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse, një mundësi e shkëlqyer vjen për ju.
Ne jemi një kompani që rritet me shpejtësi dhe që vlerëson cdo punonjës me ambicie profesionale, duke sjellë një mentalitet të ri përsa i përket politikave të kompanisë dhe burimeve të saj njerëzore.
Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe portofolios së produkteve të saj, kompania kërkon të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin " Teknik Kablli”, në qytetin e Tiranes.

 

 

Përgjegjësitë:

  • Instalimi i kabllit fundor
  • Instalimet ne shtepine e klientit
  • konfigurimi dhe instalimi i modem-it dhe dekoderit
  • Riparim te linjave kryesore te shperndarjes
  • Kryen detyra te tjera qe mund te kerkohen nga supervizori i tij

 

Profili:

Gjendje e mire fizike, ne gjende te ngreje 30-40Kg

Ne gjendje te punoje mbi shkalle qe jane deri ne 9m.Ne gjendje te punoje ne bodrume mbi tavane, taraca, ngushtica e terrene shume te veshtira.

Eksperience ne instalimin e kabllove

Te jete i afte per perdorimin e veglave te punes

Eksperience ne berjen e konektoreve

Te kete patente

Te kete arsimin e mesem

 

 

Do të konsiderohet avantazh:


oEksperienca pune të mëparshme

Të nderuar kandidatë, ABCom është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj.


Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në abcomhr@abcom.al ose në Zyrën e Burimeve Njerëzore të ABCom në adresën: ABCom Shpk, Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V, Tiranë, deri ne daten 11 Maj.

CV do te pranohen deri në 05 prill 2020

Për cdo informacion të mëtejshëm ju lutem të vizitoni faqen tonë www.abcom.al


Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Te gjitha te drejtat te rezervuara. Riprodhimi dhe shpërndarja është e ndaluar. © ABCom sh.p.k 2018

  Nuk jemi në linjë - Dërgo mesazh